REKLAM ALANI

LİGİN ZİRVİ’Sİ GÜZEL

Amatör 1.Küme 2.Grupta zirvenin yeni sahibi Güzelcespor oldu. Sarı siyahlılar Silivri Stadı’nda oynanan maçta Silivri Kadıköy’ü 6-0 gibi net bir skorla mağlup ederek hem Kestanelik yenilgisini unutturdu hem de zirveye kuruldu.



 Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçın 75. dakikasında S.Kadıköy’den Selçuk, Güzelce’den de Erman oyundan ihraç edildi.
10. dakikada S.Kadıköyspor atağında defansın da müdahalesi ile top kornere çıktı. Korner vuruşunda rakip ceza alanı içerisinde kalabalık olan S.Kadıköyspor, dönen topta defansta eksik yakalandı. Güzelce'den İrfan'ın gönderdiği uzun topta hareketlenen Kerem, topu kontrol ederek ceza alanı içerisine yöneldi. Kontrolü kadar vuruşu da düzgün olunca top S.Kadıköyspor fileleri ile buluştu: 0-1.
12. dakikada S.Kadıköyspor defansı hazırlık pasları yaparken topu kaptırdı. Esat önüne aldığı topu sol kanattan ceza alanı içerisine taşıyarak yaptığı sert vuruş kalecinin müdahalesine rağmen filelerle buluşturdu: 0-2.
30. dakikada S.Kadıköyspor'un ender geliştirdiği ataklardan birinde Mehmet ceza alanı içerisinden sert bir şut çıkardı. Top direkten döndü ancak aynı zamanda yardımcı hakem de Mehmet için ofsayt bayrağını kaldırmıştı.
35. dakikada S.Kadıköyspor ceza sahası dışında topla buluşan Eren, sert ve isabetli bir vuruşla topu doksandan ağlarla buluşturdu: 0-3.
40. dakikada Kerem S.Kadıköyspor sahasında Murat ile ver-kaça girdi. Topu önünde bulan Kerem, ceza alanı içersine çok güzel hareketlendi ve kalecinin üzerinden aşırttığı topla kendisinin iki takımının dördüncü golünü attı: 0-4.
İlk yarı 4-0’lık skorla Güzelce lehine sonuçlandı. Güzelce ilk yarıdaki kadro ile ikinci yarıya başlarken, S.Kadıköyspor'da Ramazan'ın yerine Emrah oyuna dahil oldu.
İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başlayan taraf Güzelce oldu. 47. dakikada rakip ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Kerem, kimsenin beklemediği anda sert bir vuruş yaptı. Herkesin gol diye ayaklandığı pozisyonda topu kornere çelen isim kaleci Burak oldu.
70. dakikadaKerem'in sol kanattan topu taşıyarak içeriye yaptığı ortada Esat isabetli ve sert bir şutla topu ağlara gönderen isim oldu: 0-5.
75. dakikada Güzelcespor’un sol kanat oyuncusu Erman, ortasaha çizgisi üzerinde yaptığı sert müdahale ile Mehmet ve Fatih'i çimlerle buluşturdu. Daha önceden sarı kartı olan Erman'a ikinci sarı kartı göstermek üzere gelen hakemden önce, S.Kadıköyspor kaptanı Selçuk rakibinin boğazını sıkarak sert bir tepki gösterdi. Kısa süreli tartışmaların yaşandığı pozisyon sonrası Erman ikinci sarı kattan Selçuk ise rakibine yaptığı hareketten dolayı direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
84. dakika: Maçın bitimine yakın defansından ileriye çıkan Kadir, ceza alanı içerisinde çalımlarla ilerledi. Kaleciyi de geçen Kadir, topu boş ağlara göndererek maçın skorunu da belirlemiş oldu: 0-6.

Stat: Silivri
Hakemler: Neşat Vatansever, Emre Gülle, Ersin Timur
Silivri Kadıköy: Burak, Emre, Ramazan(dk.45 Emrah), Atacan, Bülent (dk. 50 Ilgaz), Davut, Fatih, Mehmet, Aykut, Selçuk, Tamer
Güzelcespor: Nevres, İrfan, Erman, Kadir, Kamil, Onur(dk.80 Gökhan), Esat, Furkan( dk. 50 Cumali), Kerem, Murat( dk. 85 Umut), Eren
Sarı kart: Ramazan 35' (S.Kadıköyspor); Nevres 35', İrfan 35', Kamil 60' Erman 65'-75' (Güzelce)
Kırmızı kart: Selçuk 75'(S.Kadıköyspor); Erman 75' (Güzelce)

Goller: Kerem 2, Esat 2, Eren ve Kadir (Güzelcespor)


Paylaş


 
Top