REKLAM ALANI

GÜZELCE’DE AYDIN DÖNEMİ

Amatör 1.Küme ekiplerinden Güzelcespor’da Pazar akşamı yapılan genel kurulda seçime tek liste ile giren Hüseyin Aydın ve ekibi göreve geldi.







Kulübün efsanevi başkanı Tamer Canbaz genel kurulda aday olmazken seçimde tek listeyi çıkaran Aydın, genel kurul üyelerinin oylarıyla başkanlığa seçildi. Aydın’ın 7 kişilik asil yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Hüseyin Aydın, Engin Kaya, Metin Orta, Yücel Akın, Cem Güç, Uğur Can, Ali Elbaş. Yönetim kurulu yedek: Aykut Dalyancı, Özen Pazarlı, Erdinç Kotan, Refik Aydın, Volkan Kotan, Fatih Çınar, Hasan Kılıç.

Denetleme Kurulu Asil Liste: Tamer Canbaz, Selim Pazarlı, Ahmet Altınsu.
Denetleme Kurulu Yedek Liste: Yaşar Güven, Haluk Aydın, Vedat Can.
Seçime geçilmeden önce eski kulüp başkanı Tamer Canbaz görev süresi boyunca maddi ve manevi olarak yanında kendisini yalnız bırakmayan isimlere teşekkür plaketi takdim etti.





Seçime tek liste ile giren Hüseyin Aydın da bugüne kadar kulübe verdiği hizmetlerden dolayı Tamer Canbaz’a teşekkür plaketi verdi. 

Seçim sonrası bir açıklamada bulunan çiçeği burnunda kulüp başkanı Hüseyin Aydın, Tamer Canbaz’dan sonra böyle bir görevi devralmanın ağır bir sorumluluk olduğunu, yine de yönetimleri boyunca kendisinden destek almaya devam edeceklerini söyledi. Aydın “Tamer Canbaz’dan sonra kulübü onsuz yönetmek mümkün değil. Amacımız bugüne kadar olan kazanımları devam ettirmek. Yapılan çalışmaların üzerine bizler de bir şeyler katabilirsek ne mutlu bize. Amaç da zaten o. Bu şartlar altında  mevcut altyapıyı koruyup devam ettirmek, çok büyük paralar harcamadan kulübü en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.


Eski kulüp başkanı Tamer Canbaz da seçim sonrası yaptığı kısa değerlendirmede “Çok mutluyum. Genç arkadaşların sahip çıkması beni çok mutlu etti. Kendilerine başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.


Paylaş


 
Top