REKLAM ALANI

DENİZ’DEN GÜZELCESPOR ONURUNA YEMEK

Güzelcespor Onursal Başkanı Mehmet Ali Deniz Güzelcespor’un yeni ve eski yöneticileriyle geleneksel olarak verdiği yemekte buluştu. Deniz’in davetine katılım büyük oldu.







Oldukça nezih bir ortamda geçen yemekte Güzelcespor’a hizmeti geçen isimler bir araya geldi.



Güzelcespor Onursal Başkanı Mehmet Ali Deniz yemeğin ardından gazetemize yaptığı açıklamada, kulübün bugüne kadar gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 Deniz “Tamer’e, Selim’e çok teşekkür ederim. Emeği geçen herkese, 25 yıllık geçmişi bulunan kulüpte hizmet veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olduğunuz için size de teşekkür diyorum.” ifadesini kullandı.

Güzelcespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın da yemeğin ardından yaptığı açıklamada “Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Deniz’in vermiş olduğu bu yemekte camia olarak bir kez daha kaynaşma fırsatımı yakaladık. Kulübe yıllardır emek veren arkadaşlarımızda var bugün aramızda. Hep bir araya gelip aslında Güzelcespor’un ne kadar büyük bir camia olduğunu bir kez daha yaşamış olduk. Kulübe hizmet etmiş eski yöneticilerle birlikte yolumuza yine aynı şekilde devam edeceğiz. Bu hafta oynayacağımız İstanbul Beylikdüzü maçı ile de sezonu kapatacağız. Kısmet olursa devraldığımız bayrağı en iyi şekilde temsil ederek daha iyi yerlere geleceğiz diye düşünüyorum.” diye konuştu.


Yemeğe katılan Güzelcespor eski Kulüp Başkanı Tamer Canbaz da “Bu gecenin mimarı Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Ali Deniz’dir. Sayın Deniz kulübün kuruluş aşamasından bugüne kadar her daim maddi ve manevi desteğiyle Güzelce ve Güzelcespor’un yanında olmuştur. Allah inşallah ona uzun ömürler nasip etsin desteğini hep sürdürsün diye. Güzelcespor’daki ekip ruhu bu yemekte bir kez daha ortaya çıkmıştır. Güzelcesporluluk farklı bir duygu. Bunu tabi ki yaşamak lazım. Biz bu duyguyu doğduğumuzdan beri yaşıyoruz. Camiamızı gerçekten çok seviyoruz. Bu camiayı yaşatmak için ömrümüz oldukça, yine yönetimde olmasak da her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırız.” diye konuştu.




Paylaş


 
Top