REKLAM ALANI

GÜZELCE 94+4 KURTARDI   
Amatör 1.Küme 2.Grupta B.Çekmece’nin iki takımını karşı karşıya getiren maçta Tepecik Anadolu ile Güzelce 3-3 berabere kalarak puanları paylaştı. Tepecik Stadı’nda oynanan maç tam bir gol düellosuna sahne olurken ilk yarıyı 3-1 önde kapattığı maçta galibiyeti koruyamadı.

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip oldu. 5. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçen Tepecik Anadolu iyi oyununu sürdürerek 22. dakikada skoru 2-0 yaptı. Bu golden sonra farkı indirmek için baskı kuran Güzelce 25. dakikada Hami ile farkı bire indirdi: 2-1. Golden sonra beraberlik için baskı kuran konuk ekip 41.dakikada T.Anadolu kontraatağında golü kalesinde görünce ilk yarının skoru ortaya çıktı: 3-1.
İkinci yarı başlarken Güzelcespor Teknik Direktörü İsmail Çebi oyuna bazı hamlelerde bulunarak maçı çevirmek için bütün  kozlarını oynadı. T.Anadolu 65. dakikada Yağız’ın da kırmızı kart görmesiyle kalan süreyi 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Rakibin eksik kalmasından yararlanan konuk Güzelce 84. dakikada Murat’ın plasesiyle durumu 3-2 yaptı. Maçın son bölümlerinde adeta rakip sahaya yerleşen Güzelce 90+4. dakikada Esat’ın ara pasında Hami’nin golüyle maçın skorunu belirledi: 3-3.


Paylaş


 
Top