REKLAM ALANI

GÜZELCE İKİNCİ YARIDA: 2-0

Amatör 1.Küme 2.Grupta oynanan maçta Güzelcespor sezonun ikinci haftasında Alipaşa’yı zorlu geçen bir 90 dakikanın ardından 2-0 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Silivri Ortaköy Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıda rakibine direnç gösteren Alipaşa ikinci yarıda ayakta kalan rakibi önünde yediği gollere karşılık koyamayınca haftayı puansız kapatmak zorunda kaldı. İlk yarıda rakibini açmakta güçlük çeken Güzelcespor ikinci yarıda kondisyonuyla sonuca gitti. Oyunun son bölümünde Alipaşa’da yorgunluk belirtileri gözlenirken Güzelcespor’a galibiyeti getiren golleri 65. dakikada Onur ile 86. dakikada Furkan attı. Oyunu genel olarak kendi sahasında kabul eden ev sahibi ekibin kontratak planı ise rakibinin güçlü savunma kurgusu nedeniyle düşüncede kaldı.



İlk yarıda iki takım da dirençli bir oyun ortaya koydu. Güzeclespor ilk yarıda rakibini açmakta zorlanırken iyi kapanan Alipaşa rakibine önemli bir pozisyon da vermeyerek soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti. İkinci devrede kondisyonun daha çok ön plana çıktığı bir oyun izledik. Alipaşa’nın yorulmaya başladığı dakikalarda ayakta kalan Güzelcespor ilk golüne 65. dakikada Onur’la kavuştu. Kalecinin sol tarafına sert bir vuruşla öne geçen sarı siyahlımlar 86. dakikada da Alipaşa’nın etkili olduğu dakikalarda kontrataktan yakaladığı poziyonda Furkan’ın plase vuruşuyla skoru belirledi. Alipaşa’nın son bölümlerdeki çabaları sonucu değiştirmeye yetmedi.




Paylaş


 
Top