REKLAM ALANI

GÜZELCE’DEN TEK KURŞUN: 1-0

Amatör 1.Küme 2.Grupta oynanan maçta ilk iki haftayı galibiyetlerle kapatan İhsaniye ile Güzelce zirve için karşı karşıya geldi.


İhsaniye Stadı’nda oynanan maç nefesleri keserken ilk yarısı golsüz biten maçta konuk Güzelce 63. dakikada Sinan’ın attığı golle 1-0 kazandı.
Kendi sahasında seyirci avantajını da kullanmak isteyen ev sahibi ekip 90 dakika baskılı taraf olmasına rağmen gol yollarında etkili olamadı. Oyunu kendi sahasında kabul ederek kontrataklarla sonuca gitmeye çalışan konuk Güzelce 90 dakika sonunda istediğini alan taraf oldu.
Rakibinin tecrübeli ayaklarını iyi bir alan savunmasıyla durduran, rakibine istediği alanları bırakmayan sarı siyahlılar tam bir taktik savaşına sahne olan maçı tek golle kazanarak üçte üç yaptı. İhsaniyespor ise topu daha çok rakip sahada oynamak istemesine rağmen bunu sonuca yansıtamadı. En önemli gol silahı Orkun’u 1-0 yenik duruma düşene kadar kulübede tutan teknik direktör Ruhi Dinçer rakibinin de en çok çekindiği silahını geç kullanarak bir anlamda Güzelce’nin galibiyetine de yağ sürmüş oldu.




Paylaş


 
Top