REKLAM ALANI

GÜZELCESPOR SEZONU AÇTI

U 19 1.Liginde mücadele edecek olan Güzelcespor yeni sezon öncesi ilk antrenmanını dün yaptı. Antrenman öncesi kulüp başkanı Tamer Canbaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu bir toplantı ile yönetim ve futbolcular bir araya geldi.




Kulüp Başkanı Tamer Canbaz futbolculara yeni sezon öncesi bazı uyarılarda bulunarak futbolculardan idealist olmalarını, verilen görevleri yerine getirmelerini istedi. Canbaz, kimsenin vazgeçilmez olmadığını, işini doğru yapanlarla yola devam edeceklerini söyledi.
“İNTERNET OLAYINI AZALTACAKSINIZ”
Canbaz “Başarılarınız elbette bizleri mutlu ederek ama beklentimiz ve hedefimiz şu: Önce iyi insan olacağız, sonra iyi takım. Aranızdan en az 3-5 arkadaşınızı da üst liglere hazırlamak istiyoruz. Niye birkaç arkadaşımız profesyonel liglerde oynamasın? Bunun için biraz daha fazla çalışacağız. İnternet olayını azaltacaksınız. Bir ekip olarak, çok iyi çalışarak şampiyonluğu hedefliyoruz. İstanbul Şampiyonasında oynamak sizlere de çok ciddi katkı sunacaktır. Sizlere inandığımız için böyle bir toplantı düzenledik.” diye konuştu.
“BELİRLİ KURALLAR OLACAK”
Takım içindeki saygı ve sevgiye büyük önem verdiklerini ifade eden Canbaz “Birbirimize her zaman saygı ve sevgi göstermemiz lazım. Ne rakibinize, ne hakeme, ne de hocanıza cevap vermeyeceksiniz. Tribünden bizler de bir şey söyleyebiliriz  ama tamam deyip geçin. Aynı heyecanı bizler de duyuyoruz. Belirli kurallar olacak. Kurallara uymayanları da zaman içerisinde teşekkür edip gönderebiliriz. Okulda, ailede nasıl kurallar varsa bizde de bu kurallar olacak. Belden aşağı şakalar yok. Bir kere küfrü unutacaksınız.” şeklinde konuştu.
“ÖNCE KARAKTER, SONRA YETENEK”
Herkesin forma için mücadele etmesi gerektiğini dile getiren Canbaz “Yedek kalan daha çok çalışacak. Formayı alacak. Halısahada herkes gider oynar. Ben de gidip oynuyorum. Hedeflerimiz var. Bizim için öncelik karakterli  futbolcu. Sonra yetenek arıyoruz.” dedi.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU


Paylaş


 
Top