REKLAM ALANI

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 1.Bölge olarak adlandırılan B.Çekmece, Çatalca, K.Çekmece, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt ve Arnavutköy’ü kapsayan altyapı futbolcu seçmeleri pazartesi günü B.Çekmece Spor Kompleksi’nde başladı.


TFF 1.Bölge Sorumlusu Kamil Doygun yönetiminde yapılan seçmelere ilgi büyük oldu.

 İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz’ın organizasyon sorumluluğunu üstlendiği seçmelerin önümüzdeki hafta da devam edeceği kaydedildi.
 Seçmelerin ardından gazetemize bir açıklamada bulunan TFF 1.Bölge Sorumlusu Kamil Doygun “TFF Futbolcu Geliştirme Direktörü Güven Erdil başta olmak üzere Bölgeler Teknik Sorumlusu Yücel Uyar, İstanbul Sorumlusu Müjdat Yetkiner, 1.Bilge Sorumlusu olarak şahsım, K.Çekmece, B.Çekmece, Çatalca, Silivri, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt ve Arnavutköy ilçelerimizi kapsayan bu seçmelerde hedefimiz Türk Milli Takımının altyapısını oluşturmak için 1998, 1999 ve 2000 doğumlu oyunculardan Milli  Takım havuzuna oyuncu kazandırmaktır.
 Bu doğrultuda B.Çekmece Tesisleri’nde çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Haftaya pazartesi günü  de Yeşilova Esnaf Stadı’nda futbolcu seçmelerinin ikinci ayağına geçeceğiz. Bizlere B.Çekmece Tesislerinde bu imkanları sağlayan Tamer Canbaz’a çok teşekkür ediyorum.

Bizlere her konuda yardımcı olarak, imkanlarını sunan tesisler sorumlusu Murat Saymı’a da teşekkürlerimizi borç biliyoruz. Burada amacımız tamamen genç yetenekleri ortaya çıkararak bunları Türk futboluna kazandırmaktır.” ifadesini kullandı.


Kaynak:www.istanbulamator.com



Paylaş


 
Top