REKLAM ALANI

GÜZELCE KAPILARINI AÇIYOR

B.Çekmece ilçesine kazandırılan yeni statlardan Güzelce Stadı cumartesi günü oynanacak olan Güzelce- Kamiloba maçı ile kapılarını Türk futboluna açıyor.
 
Güzelcespor da tarihinde ilk kez kendi sahasında seyircilerinin önüne çıkıyor. İlk maç öncesi Güzelcespor Fahri Başkanı Tamer Canbaz Güzelce ve Güzelcespor olarak büyük bir heyecan yaşadıklarını söyledi. Canbaz “Uzun zamandır hayalini kurduğumuz stadımıza cumartesi günü Kamiloba ile oynayacağımız sezonun açılış maçında kavuşuyoruz. Stadın tamamlanmasında emeği geçen B.Çekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün ve ekibi başta olmak üzere Güzelcespor yönetim kuruluna, stadın maçlara verilmesi için gerekli ilgi ve alakayı göstererek taraftarlarımızla buluşmamıza vesile olan İASKF yönetimine ve İstanbul Futbol İl Başkanlığına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güzelce halkı olarak tüm sporseverleri cumartesi günü Güzelce ile Kamiloba arasında oynanacak olan açılışımıza bekliyoruz. Güzelcespor olarak üstümüze düşen misafirperverliğimiz en iyi şekilde sunmaya çalışacağız.” diye konuştu.
Sezonu kendi seyircileri önünde güzel bir sonuçla açmak istediklerini ifade eden Canbaz “Kendi sahamızda oynayacağımız bu ilk maçımızda taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz.” diye konuştu.

Paylaş


 
Top