REKLAM ALANI

Amatör Kulüpler Birleşsin

AK Partili Meclis Üyesi Tamer Canbaz’ın amatör kulüplere daha fazla destek önerisine, Hasan Akgün’den birleşsinler cevabı geldi.

Büyükçekmece Belediyesi Mayıs ayı 2. oturumunda, AK Partili Meclis Üyesi Tamer Canbaz futbol kulüplerinin başarısızlığına değinerek, Büyüyükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren amatör futbol kulüplerinin daha fazla desteklenmesi gerektiğini söyledi.
Akgün; Kulüpler birleşmeli
Tamer Canbaz’ın bu önerisine destek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, başarının gelmesi için kulüplerin birleşmesi gerektiğini savundu. 2013-2014 sezonu içerisinde sadece Tepecikspor’a 2 milyon TL destek sağladıklarını belirten Akgün, ‘Büyükçekmecespor bu sezon yine 3. Lig’e çıkamadı. Bu durumda çıkamaz da. Hemen hemen bütün mahallelerin futbol kulübü var. Dolayısıyla ayırdığımız kaynak bölünüyor. Mesela Kamiloba, Kumburgaz, Celaliye gençleri birleşerek tek bir takım haline gelse daha üst düzey kategorilerde yer alırlar. Bu konuyu daha sonra da değerlendireceğiz’ diyerek, 3. Lig’e çıkan Çatalcaspor’u da tebrik etti.
Öte yandan Meclis Üyesi Tamer Canbaz Amatör Kulüplerle ilgili Haziran ayı içerisinde meclis gündemine önergede bulunacaklarını ifade etti.

Paylaş


 
Top