REKLAM ALANI

GÜZELCE’DEN SON DAKİKA TRANSFERLERİ

Amatör 1.Küme ekiplerinden Güzelcespor’da Kavaklıspor önünde alınan 2-0’lık galibiyet yüzleri güldürürken son dakikada yapılan transferler de teknik heyetin elini rahatlattı.


Oynadığı futbolla spor kamuoyunun takdirini toplayan Sarı Siyahlıların son olarak 2 yıldan beri herhangi bir takımda forma giyen eski oyuncusu Okan Bingöl’e filiz lisans çıkararak tekrar kadrosuna kattığı öğrenildi. Yönetimin Okan Bingöl’ün yanısıra son olarak Tem Terkos’da forma giyen kaleci Bilal’e de filiz lisans çıkararak kadrosuna kattığı ifade edildi. Bu arada bu sezon kadrosunu gençleştiren Güzelcespor’da Kavaklıspor önüne çıkan kadronun büyük bir kısmının ise geçtiğimiz sezon U 19 takımında forma giyen isimlerden oluştuğu, bu kadroya da Okan Bingöl ve Gürkan Çebi gibi isimlerin ağabeylik yaptığı belirtildi.
AYDIN: GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ
Güzelcespor Kulüp Başkanı Hüseyin Aydın da 2-0’lık Kavaklı galibiyetinin ardından yaptığı değerlendirmede ligde gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. Aydın “Ligin sürpriz takımı oluruz diye düşünüyorum. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.” ifadesini kullandı.

Paylaş


 
Top