REKLAM ALANI

ZİRVE KESTANELİK’İN: 5-2

Amatör 1.Küme 2.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Kestanelikspor ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Güzelcespor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 5-2 mağlup ederek zirvenin yeni sahibi oldu.





 Haftaya üçüncü sırada giren yeşil sarılılar lider Başakşehir’in  de İ.Beylikdüzü deplasmanından eli boş dönmesiyle tek başına zirveye oturdu.

B.Çekmece Stadı’nda oynanan maçta ilk yarıyı Yusuf’un penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapatan konuk ekip ikinci yarısı tam bir gol düellosuna sahne olan, Güzelcespor’un bir de penaltı atışından yararlanamadığı maçta sahadan 5-2 galibiyetle ayrılarak evine 3 puanla döndü.

 Konuk ekibe galibiyeti getiren diğer golleri de Erkan, penaltıdan Sezgin, Enes ve Berker kaydetti. Güzelcespor’un golleri ise penaltıdan Erman ve Kerem’den geldi. Ev sahibi ekip Kamil’in ayağından bir de penaltı atışından yararlanamadı. 
Bu arada karşılaşmaya Güzelcespor taraftarlarının büyük bir ilgi gösterdiği, takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek verdikleri gözlendi. Kumburgazspor Kulüp Başkanı Enver Katrancı da karşılaşmayı Güzelcespor Kulüp Başkanı Tamer Canbaz’la birlikte izledi.


Kestanelikspor Kulüp Başkanı Süleyman Kırdar da maçı kurmaylarıyla birlikte ayakta takip etti. Kırdar’ın da yaşadığı heyecan nedeniyle 90 dakika boyunca oturmadığı gözlendi.


Paylaş


 
Top