REKLAM ALANI

DENİZ’DEN GÜZELCESPOR’A İFTAR

Güzelcespor Onursal Başkanı Mehmet Ali Deniz’den sarı siyahlı camiaya iftar yemeği.





Güzelcespor’da daha önce yönetici ve teknik direktör olarak hizmet veren eski isimlerin de davet edildiği iftar programında Güzelcespor camiası 7’den 77’ye bir araya geldi.

Oldukça nezih bir ortamda geçen iftar yemeği Ova Et ve Kanat Restaurant’ta verildi. Kalabalık bir katılıma sahne olan iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan kulüp başkanı Tamer Canbaz iftar yemeğini veren onursal başkan Mehmet Ali Deniz’e teşekkür etti.





 Canbaz “Burada toplanmamıza vesile olan onursal başkanımız Sayın Mehmet Ali Deniz’e hem kendi adıma hem de camiam adına teşekkür ediyorum. Sayın Mehmet Ali Deniz sadece iyi günümüzde değil kötü günümüzde de her zaman yanımızda olmuş bir isimdir. Bizler bayrağı kendisinden devralıp buralara kadar getirdik. Bizler buralara kadar parayla gelmedik. Sizlerden aldığımız maddi ve manevi destekle geldik. Bundan sonra da işimiz kolay değil. Bu süreçte sizlerin yine hem maddi hem manevi desteğinize ihtiyacımız olacak.” ifadesini kullandı.



2015 yılında genel kurula gideceklerini, genç isimlere de kulüpte görmek istediklerini ifade eden Canbaz “Gelin bu duyguyu sizler de yaşayın. Genç arkadaşlardan ricam gelip görev alsınlar. Sizlerden daha fazla sorumluluk bekliyorum. Bizler artık yorulduk.” diye konuştu.

Paylaş


 
Top