REKLAM ALANI


B.ÇEKMECE’DE KULÜPLER ÇÖZÜM ARIYOR

B.Çekmece Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Ahmet Bayraktar başkanlığında yerel seçimler sonrası ilk toplantısını yaptı. Toplantıya ilgi büyük olurken başkan Bayraktar kulüplerin sorunlarını dinleyerek tek tek not tuttu.

 Kumburgaz’da Kafelya isimli bir mekanda yapılan toplantı kahvaltıyla başladı.
 Kahvaltının ardından kulüplerin de temsilciler düzeyinde katılımı tamamlandıktan sonra başlayan toplantıda kulüpler yaşadıkları sorunları anlatırken bakan Bayraktar da sorunları tek tek not alarak çözümleri noktasında elinden geleni yapacağını söyledi. 
Bayraktar yaptığı açıklamada toplantının amacının önümüzdeki sezonun planlaması, yapılanması ve alınan kararların hayata geçirilmesi noktasında fikir alışverişi niteliği taşıdığını kaydetti.
Toplantı sonrasında kulüplerin sorunlarının aciliyet sırasına göre çözüm noktasında destekleneceği, belediyenin kulüplere daha fazla destek vermesi, kulüplere geçtiğimiz yıl belediye bütçesinden sağlanan ödeneceğin de arttırılması için gerekli lobi çalışmalarının da hızlandırılacağı belirtildi.
 Bu konuda B.Çekmece Belediyesi’nde meclis üyesi olarak görev yapan Tamer Canbaz, Mustafa Uçar ve Fahrettin Altuntaş’ın da önerge vererek aktif rol üstleneceği elimize ulaşan bilgiler arasında.



Kaynak:http://www.istanbulamator.com/

Paylaş


 
Top